Stiri Cupa României Feminin

Nova Vita învinge formația din Oradea, conform așteptărilor

Noémi Csiki

Noémi Csiki
21.10.2012

Nova Vita Tîrgu Mureș
97-61
   (26-5, 25-21, 27-6, 19-29)
CSm Oradea
        Statistică

 

În cadrul etapei a șasea din LNBF, CSM Oradea s-a deplasat la Tîrgu Mureș pentru a întâlni formația din localitate.

Deși mureșencele nu mai au nici echipa, nici pretențiile din sezonul trecut, ele au trecut cu ușurință de echipa orădeană, care astfel a acumulat șase înfrângeri din to atâtea etape din campionat.

Deja după primul sfert, câștigat de gazde cu 26-5, s-a văzut că șansele vizitatoarelor la o victorie erau practic inexistente. În al doilea sfert au primit mai multe minute jucătoarele autohtone de la Mureș; la fel s-a întâmplat și în ultima perioadă a meciului, ultimul sfert fiind singurul câștigat de orădence. În rest, împotriva „primei echipe” mureșene, fetele de la CSM au avut mari dificultăți chiar și în a ajunge în poziție de aruncare. 

Întâlnirea s-a încheiat cu scorul 97-61, aceasta fiind a doua victorie a Nova Vita în sezon, prima pe teren propriu.

La Nova Vita, toate cele 12 jucătoare înscrise pe foaia de joc au primit minute. S-a remarcat Chantel Hilliard, reușind 21 de puncte, 15 recuperări și 3 pase decisive. Jucătoarele românce, care prind de obicei mai puține minute, sau chiar niciun minut în teren, au marcat în total 29 de puncte.

Cea mai eficientă jucătoare de la Oradea a fost Alexandra Vlaicu, ea totalizând 26 de puncte, 2 recuperări și 3 intercepții.

În etapa următoare, Nova Vita nu are adversar (echipa din Tg Secuiesc fiind retrasă), iar CSM Oradea va juca împotriva CSU Alba Iulia.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!