Stiri Cupa României Feminin

O nouă înfrângere pentru Rapid București în LNBF

Radu Bărăian

Radu Bărăian
29.10.2015

CS Rapid București a ajuns la cea de-a 7-a înfrângere în LNBF din 7 meciuri jucate, după ce Alexandria a câștigat la București, scor 68-43, într-un meci devans din cadrul rundei cu numărul 8. 

Oaspetele șii-au adjudecat clar primul sfert cu 18-10, urmând să câștige și actul secund cu un parțial de 13-9. Astfel, după ce a câștigat primele două sferturi, Alexandria a intrat la vestiare cu un ecart de 12 puncte, scor 30-19. După revenirea de la pauză, formația pregătită de Mădălin Piperea a intrat decisă în joc să rezolve cât mai repede confruntarea, câștigând și sfertul numărul 3 cu un parțial categoric de 26-10. La intarea în decisiv, scorul era 57-29 pentru Alexandria, iar din această cauză tehnicianul Mădălin Piperea și-a permis să ruleze tot lotul. Gazdele au reușit să-și adjudece și ele un sfert, pe ultimul, cu 14-11, însă victoria a fost a formației din Alexandria, scor final 68-43. 

Cele mai bune baschetbaliste ale Alexandriei în partida cu Rapid au fost Shanita Arnold cu 25 de puncte (10 recuperări), Georgiana 13 (6 recuperări), respectiv Elan Brown cu 12 puncte (11 recuperări). De cealaltă parte, din lotul Rapidului s-au remarcat Roxana Bejan cu 10 puncte și Claudia Ene cu 9. 

Rapidul are acum la activ 7 eșecuri și niciun succes, în timp ce Alexandria a câștigat 3 meciuri și a pierdut 4. În runda din weekend, cea de-a 7-a, Rapidul va juca pe terenul liderului, Sepsi SIC, în timp ce Alexandria stă. 

*Foto: Răzvan Păsărică (sportpictures.eu)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!