Stiri Cupa României Feminin

Olimpia Brașov învinge Rapid București, echipă care a marcat în 4 sferturi 22 de puncte

Radu Bărăian

Radu Bărăian
07.10.2015

Olimpia Brașov a câștigat meciul din etapa secundă a LNBF împotriva celor de la Rapid București, scor final 74-22, într-un meci care s-a disputat în sala de sport din complexul de la Cheile Grădiștei. 

Scorul pe sferturi a fost 20-2, 24-9, 17-7 și 13-4, toate fiind câștigate de echipa din Brașov. 

Din lotul pregătit de Dan Calancea s-au evidențiat în mod special Janae Sharpe cu 17 puncte, Jelena Mitic cu 11 și Ana Ferariu 10. De cealalată parte, din lotul giuleștencelor Daniela Toma și Roxana Bejan au marcat fiecare câte 4 puncte. 

Vom reveni cu cronica detaliată a partidei! 


Sala de sport din complexul sportiv de la Cheile Grădiștei găzduiește la această oră disputa dintre Olimpia CSU Brașov și Rapid București. La pauza mare, gazdele de la Olimpia se află în avantaj, 44-11, după ce a câștigat primele două sferturi cu 20-2 și 24-9.

Janae Sharpe și Jelena Mitic, ambele cu câte 11 puncte marcate, au fost cele mai bune jucătoare de la Olimpia în prima jumătate a întâlnirii, în timp ce de la formația oaspete Claudia Ene a marcat 4 puncte din cele 11 ale echipei. 

Meciul dintre cele două formații contează pentru etapa a doua din LNBF. 

1 comentariu la aceasta stire:
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    pierdere de vreme
    Oare au vreun rost acest gen meciuri ? Rapid si echipa din SatuMare sunt din alta liga.
    Poate ca o liga cu 8 sau 10 echipe era mai realists la potentialul baschetului feminin romanesc

    cu 8 ani în urmă (07.10.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!