Stiri Cupa României Feminin

Olimpia Brașov se deplasează la București

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
21.02.2014

LNBF

Etapa a 21-a

Sâmbătă, ora 13:00

  Fișa meciului  

Într-o partidă din cadrul etapei 21-a din Liga Națională de baschet feminin, CS Rapid București primește vizita formației Olimpia CSU Brașov.

În actualul sezon, brășovencele ocupă locul al 6-lea în clasament cu o linie de 11 succese și 9 înfrângeri, iar o posibilă victorie în duelul cu bucureștencele, ar apropia trupa antrenată de Dan Calancea de poziția 5-a. De partea cealaltă, rapidistele se situează pe poziția a 10-a cu 6 victorii acumulate și 14 insuccese. Formația din capitală speră să facă o figură cât mai bună și se încerce să obțină victoria în acest duel.

Cele două echipe s-au mai întâlnit de-a lungul timpului de 12 ori, echipa de sub Tâmpa conducând disputa cu 8 succese reușite. Favorită în acest meci pornește Olimpia CSU Brașov, valoarea lotului și rezultatele bune obține în acest sezon par a fi atuurile echipei.

Partida are loc sâmbătă, de la ora 13:00, fiind arbitrată de Anica Alexandru și Nicolae Dragoş, în timp ce observator de joc din partea FRB a fost delegat Ioan Valerian.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!