Stiri Cupa României Feminin

Olimpia Brașov se impune categoric pe terenul celor de la Rapid

Radu Bărăian

Radu Bărăian
22.02.2014

Olimpia Brașov și-a adjudecat victoria în confruntarea cu Rapid București, scor 85-66 (20-14, 29-12, 20-22, 20-14), într-un meci care contează pentru etapa cu numărul 21 Liga Națională de Baschet Feminin. 

Din trupa lui Dan Calancea cea mai bună jucătoare a fost Z. Kovacevic cu 23 de puncte și 7 pase decisive. De cealaltă parte, de la Rapid București s-a remarcat F. Diaconu, aceasta terminând 19 puncte, 5 recuperări și 7 pase decisive. 

În urma acestui succes, Brașovul a acumulat 33 de puncte, având la activ 12 victorii și 9 înfrângeri, în timp ce Rapidul are 27 de puncte și un bilanț 6 meciuri câștigate și 15 pierdute. 

Vom reveni cu cronica partidei!


După primele 20 de minute ale confruntării dintre CS Rapid București și Olimpia Brașov, ardelencele au 49-26 (20-14, 29-12) pe tabelă, într-un meci care contează pentru etapa cu numărul 21 Liga Națională de Baschet Feminin. 

Principalele protagoniste ale primei reprize au fost R. Bejan de la Rapid cu 10 puncte și 3 recuperări, respectiv din tabăra Brașovului, Kovacevic cu 12 puncte, Irimia cu 13 și Erak cu 10. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!