Stiri Cupa României Feminin

Olimpia CSU Brașov și Universitatea Cluj-Napoca debutează în noul sezon sub Tâmpa

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
25.09.2015

Olimpia CSU Brașov la meciul de pe teren propriu cu BK Dunav 8806 Ruse

Olimpia CSU Brașov și Universitatea Cluj-Napoca se întâlnesc în turul inaugural al Cupei României la baschet feminin. Cele două combatante vor disputa prima partidă oficială din acest nou sezon competițional sub Tâmpa, în Sala D.P Colibași, sâmbătă 26 septembrie cu începere de la ora 17:30.

Olimpia CSU Brașov a terminat perioada de pregătire cu o înfrângere pe teren propriu în fața campioanei Bulgariei, BK Dunav 8806 Ruse, socr 60-53 după ce cu o zi înainte brașonvencele s-au impus în fața aceleiași echipe cu scorul de 62-46. Formația pregătită de Dan Calancea a mai câștigat un joc amical în fața lui BCM Danzio Timișoara și a cedat contra Univ. VG ICIM Arad și de încă două ori cu BK Dunav 8806 Ruse dar în Bulgaria.

În acest sezon, Olimpia CSU Brașov a făcut schimbări esențiale la nivelul lotului prin aducerea jucătorelor: Dora Ardelean, Ruxandra Chiș, Bilijana Pesovic, Janae Sharpe, Dara Kovacevic și Jelena Mitic. Din echipierele de anul trecut se regăsesc Gabriela Irimia, Carla Bartee, Andra Haas și Ana Ferariu.

Univesitatea Cluj-Napoca a pierdut în presezon partide în fața lui PEAC Pecs,  Univ. VG ICIM Arad și CSU Alba Iulia. Lotul formației clujene este format din Emoke Szocs, Cristina Irina Gavrilă, Flavia Ferenczi, Maria Prlja, Georgiana Plavițu, Vanesa Lache, Emese Gal, Ashley Grimes, Ana Ajanovic, Shanara Clark, Gabriela Măgurean, Nicoeta Berbec și Teodora Neagu.

Partida de la Brașov va fi arbitrată de o brigadă formată din Dragoș Barbu și Alexandra Dinca în timp ce comisar al partidei va fi Alina Moanta.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!