Stiri Cupa României Feminin

Partida CSM Satu Mare - ICIM Arad a fost amânată

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
01.11.2012

Weekendu-l acesta se va disputa etapa cu numărul 8 a Ligii Naționale de baschet feminin. Derby-ul etapei trebuia să se joace la Satu Mare între echipa locală și Univ. Goldiș ICIM Arad. Numai că oficialii celor 2 cluburi nu s-au înţeles asupra orei de disputare a jocului, situaţie în care FR Baschet a intervenit, amânând jocul pentru o dată ulteroară.

"În primă fază cei de la Satu Mare au cerut ca disputa cu noi să dispute duminică, datorită faptului că au avut meci în Danemarca. Am acceptat acest lucru, doar în condiţiile în care am fi jucat până la ora 13, pentru că şi noi avem meci în cupele europene miercurea viitoare, ceea ce necesită o perioadă de recuperare normală, nu o noapte pierdută pe drum. Cei de acolo nu au fost de acord decât iniţial de la ora 18, şi apoi ora 16, dar sub nici o formă mai devreme. Nu înţeleg motivul invocat de ei, respectiv zi de sărbătoare, care nu reprezintă un motiv întemeiat. Noi ne-am făcut rezervări la hotel, am închiriat autocar, am rezolvat şi problema privind programul de antrenament. Cu toate acestea nu s-a găsit o cale de mijloc. Federaţia Română de Baschet a decis, în aceste condiţii, amânarea partidei până la o dată ulterioară. La toate încercările noastre de a contacta oficialii din Satu Mare ni s-au respins apelurile. Nu e normal ca la o problemă de interes comun un oficial al echipei adverse să refuze contactul doar pentru că se află în străinătate. În ciuda relaţiilor bune de până acum dintre conducerile celor 2 cluburi, mă miră atitudinea lui Florin Mureşan (n.r. preşedintele secţiei de baschet CSM Satu Mare) de a refuza dialogul cu noi, ceea ce mă duce cu gândul că totul a fost premeditat" a declarat Marcel Urban, presedintele lui ICIM Arad pentru sportarad.ro

Marcel Urban a mai punctat un aspect despre victoria lui Satu Mare din Fiba Europe Cup.

"Probabil că cei din Satu Mare se cred superiori nouă, dar nu au nici 10% din performanţele echipei noastre. Faptul că au învins o echipă de anonime din Danemarca, într-o competiţie superioară, nu reprezintă mare lucru. Mă aştept la multe comentarii din partea binevoitorilor, dar mie îmi place să spun lucrurilor pe nume”,

3 comentarii la aceasta stire:
  • Adisan :

    Poate
    Poate nu a putut reveni în ţară CSM Satu Mare, poate e vreme nefavorabilă în Scandinavia....Lasă don Marcello, mai bibileşti un pic la echipă ca să arate bine când veţi veni la Satu Mare... :) Dar nu uita de bannerul ăla pe care l-ai promis sătmărenilor... :) :) :)

    cu 11 ani în urmă (01.11.2012) Raspunde
  • daum :

    banner
    ce banner >?

    cu 11 ani în urmă (03.11.2012) Raspunde
  • Adisan :

    Scuze
    Ăla în care să-şi ceară scuze pentru semnul ăla de mitocan pe care l-a făcut publicului sătmărean...

    cu 11 ani în urmă (03.11.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!