Stiri Cupa României Feminin

Perechile turului 1 din Cupa României feminin

Perechile turului 1 din Cupa României feminin

Astăzi a avut loc tragerea la sorți pentru Cupa României la Baschet Feminin. 12 din cele 14 formații care vor participa în Liga Națională vor juca în primul tur din cupă, urmând ca finalistele de anul trecut să intre direct din turul secund.

ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe și CSM Satu Mare sunt echipele care vor intra direct în turul secund al competiției eliminatorii. Cele două formații și-au disputat finala ultimelor două ediții, câștig de cauză având de fiecare dată covăsnencele.

Meciurile din primul tur se dispută în 16 și 23 octombrie. Iată duelurile:

CS Rapid București - CS Universitatea Cluj-Napoca

CS Agronomia București - BC Sirius Tg Mureș

CS Phoenix Constanța - ACS KSE Târgu Secuiesc

CSU Oradea - CSM Alexandria

CSM Sibiu - CS Țara Bârsei 2011 Brașov (Olimpia CSU)

CSM Târgoviște - FCC Baschet Arad

Câștigătoarele dublelor manșe se vor califica în turul secund, în care se vor alege cele patru echipe care vor participa la Final 4. Turneul final este programat în 15 și 16 februarie 2020.

*foto: Miska Brigitta

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii