Stiri Cupa României Feminin

Pesovic și Brown contribuie cu 68 de puncte la succesul Timișoarei

Adrian Micinic

Adrian Micinic
10.10.2012

Biljana Pesovic și Tiffany Brown au contribuit din plin la victoria lui BCM Danzio Timișoara în deplasarea de la București, împotriva lui Rapid. Meciul contând pentru runda a 4-a în sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet feminin, desfășurat miercuri (10.10), s-a încheiat cu victoria bănățencelor, scor 96-87.

Timișoara s-a văzut condusă, în mod cu totul surprinzători, la jumătatea confruntării cu gruparea feroviară. Scorul la jumătatea meciului era de 51-37 în favoarea Rapidului! Sportivele din Banat au marcat 35 de puncte în actul al 3-lea, pentru a anula 13 din totalul de 14 puncte ce au despărțit cele două protagoniste la începutul reprizei a doua, pentru ca în secvența decisivă BCM Danzio să mai adauge 24 de puncte pentru a prelua conducerea și a se impune la București.

Pesovic a bifat 38 minute de joc, perioadă în care a avut 11/16 la aruncările de două puncte, 2/7 la trei puncte și 7/8 la linia de pedeapsă pentru un total de 35 puncte. A adăugat 4 intercepții și 2 pase decisive cu o recuperare și 4 posesii pierdute. Sportiva ex-iugoslavă a terminat cu 27 la eficiență.

Brown a petrecut 39 minute pe parchet, având 13/17 la două puncte, 1.2 la trei puncte și 4/5 la linia de pedeapsă pentru un total de 33 puncte. A adăugat 4 recuperări, 4 intercepții și 3 pase decisive cu o posesie pierdută pentru un indice de 37 la eficiență.

În fine, Marta Fodor a fost a 3-a marcatoare a Timișoarei în acest meci. Ea a avut 5/6 la aruncări pentru un total de 10 puncte în 16 minute de joc.

Astfel, tripleta Pesovic - Brown - Fodor a contribuit cu un număr de 78 din totalul de 96 puncte ale formației oaspete.

De cealaltă parte, Raluca Ungureanu a avut 6/8 la aruncările de două puncte, 3/4 la trei puncte și 9/10 la linia de pedeapsă pentru un total de 30 puncte. De asemenea, Claudia Ene a reușit 8/12 la două puncte, 2/5 la trei puncte și 5/5 la linia de pedeapsă pentru un total de 27 puncte. Ana Cuatu și Elena Constantin au bifat câte 11 puncte fiecare.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii