Stiri Cupa României Feminin

Peter Eleș:"Este cea mai neagră săptămână din istoria clubului"

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
15.10.2012

CSU Alba Iulia a pierdut în mai puțin de două săptămâni toate partidele cu controcandidatele la primele poziții ale clasamentului. După înfrângerea la limită cu Târgoviște și înfrângerea la scor cu Satu Mare, acum a mai venit încă un eșec usturător, scor 48-74 cu echipa din Arad.

La finalul partidei, directorul sportiv de la Alba Iulia, Peter Eleș a declarat că echipa sa a avut ghinion întâlnind la rând trei din cele mai bune echipe din România.

"Este cea mai neagră săptămână din istoria recentă a clubului. Nu merge nimic în jocul echipei, am avut şi ghinionul de a întâlni trei din cele mai bune echipe din campionat. Evident nu mă aşteptam să suferim un asemenea eşec, prin proporţiile scorului, însă în a doua parte a întâlnirii am mizat şi pe jucătoare care evoluaseră mai puţin, întrucât titularele erau obosite fizic. Explicaţiile acestei serii nefaste sunt greu de dat, oboseală, program dificil, dar şi evidente disfuncţionalităţi în atac“, a declarat Peter Eleş.

Următoarea partidă a ardelencelor va avea loc în compania echipei din Sf. Gheorghe, anuntându-se încă un duel greu pentreu echipa pregătită de Tomas Bilek.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!