Stiri Cupa României Feminin

Peter Eleș: ”Noi suntem mulţumiţi, a fost un joc mai bun decât cel de luni”

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
23.09.2012

CSU Alba Iulia a debutat cu dreptul în noul sezon competițional al LNBF. Formația din Ardeal a învins cu 68 - 51 pe SCM Craiova, a treia victorie în decurs de 10 zile în fața craiovencelor, după cele două din optimile de finală ale Cupei României.

La finalul întâlnirii, Peter Eleș, directorul sportiv al CSU Alba Iulia, a apreciat meciul ca fiind unul bun, în care echipa sa nu a avut probleme în a se impune.

A fost un meci bun, am avut o diferenţă de 12 -0 după primele de 3 minute iar după 15 minute a intrat prin rotaţie primul 10. Diferenţa s-a dus constant iar în sfertul 2 am condus cu 41 la 19, s-au făcut destul de multe schimbări iar la final au intrat pe teren Bianca Voica şi Andreea Beldian. Noi suntem mulţumiţi, a fost un joc mai bun decât cel de luni,  a declarat oficialul pentru portalul alba24.ro.

În următoarea etapă CSU Alba Iulia va întâlni pe CSM București sportul Studențesc.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!