Stiri Cupa României Feminin

Petru Eleş: "Să nu uităm de relaţiile din spatele scenei"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
08.10.2012

CSU Alba Iulia a fost foarte aproape de a izbuti surpriza etapei a II-a din cadrul Ligii Naţionale de Baschet masculin. Fetele antrenate de Tomas Bilek au cedat la un coş confruntarea cu reprezentanta României în Euroligă, CSM Târgovişte, scor 55-57.

Total Baschet a vorbit cu Petru Eleş, iar oficialul din Alba Iulia ne-a declarat că echipa s-a achitat de ceea ce a depins de ea.

Aţi pierdut jocul datorită unui sfert 4 catastrofal din punct de vedere al finalizării ...

Nu putem spune că am avut un sfert catastrofal în ceea ce priveşte finalizarea. Apărarea a mers foarte bine de ambele părţi, noi am dat 2 coşuri, iar adversarii 4. Am avut parte şi de ghinion, am ratat la capătul unor scheme tactice bine gândite din situaţii favorabile.

Aţi mers la Târgovişte cu gândul la victorie ?

Noi am venit la Târgovişte cu gândul să jucăm baschet, să ne apărăm şi de ce nu să câştigăm. Din punctul meu de vedere ne-am achitat de tot ceea ce ne-am propus şi a depins de noi, ne-am apărat foarte bine şi cred că acest aspect va fi punctul nostru forte în actualul sezon.

Credeţi că dacă Abramzon prindea o zi mai bună altul era rezultatul final ?

Nu cred că de acest aspect se leagă înfrângerea noastră. Nu putem spune ce s-ar fi întâmplat dacă cum nu putem da vina pe o singură jucătoare. Oricum să nu uităm bugetele celor două echipe, să nu uităm obiectivele sau relaţiile din spatele scenei. Când vom avea un sfert din bugetul echipei din Târgovişte atunci altfel ar sta lucrurile.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!