Stiri Cupa României Feminin

Petru Eleș: "Sătmărencele pornesc favorite"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
11.10.2012

După ce au pierdut pe final partida cu Târgoviște, echipa CSU Alba Iulia va întâlnii vineri de la ora 17:00 în direct la Digi Sport pe CSM Satu Mare, într-o reeditare din primul tur al play-offului din sezonul trecut.

Directorul sportiv de la ardelence, Petru Eleș spune că Satu Mare pornește cu prima șansă în această confruntare.

“Un meci în care sătmărencele pornesc favorite, din mai multe motive. În primul rând, au un buget și un lot superior valoric și sunt candidate serioase la titlul de campioane. În al doilea rând, noi în continuare ne confruntăm cu lipsa unui fizioterapeut la echipă, ceea ce duce automat la lipsa oricăror condiții de refacere. Am avut un meci extrem de solicitant la Târgoviște, plus drumul până acolo și de acolo, iar, după numai câteva zile, întâlnim un alt adversar de mare valoare. Vom încerca totuși să le surprindem, vom da totul pe teren, ca și în meciul de la Târgoviște, unde câteva jucătoare de bază au suferit crampe musculare în ultimul sfert din cauza solicitării și vom încerca să scoatem un rezultat favorabil” a declarat Petru Eleș pentru sport.alba24.ro

Acesta a precizat că următoarele meciuri sunt mai dificile decât a fost în partida cu Târgoviște.

„În momentul de față, Târgoviște joacă mai slab și decât Satu Mare și decât Arad, de aceea mă aștept chiar la două meciuri mai grele decât cel de luni” a mai punctat Eles pentru aceeași sursă.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!