Stiri Cupa României Feminin

Phoenix a bătut Rapidul la 44 puncte diferență

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
22.10.2015

Cea de-a 5-a etapă a debutat cu partida Phoenix Galați – Rapid București din sala Polivalentă Dunărea.

Echipa gazdă a început în formula: Mc. Kenzie, Frost, Walter, Filip, Demeter, iar oaspetele au replicat cu: Toma, Bejan, Matei, Constantin și Ene.

Conform previziunilor, gălățencele au controlat ostilitățile din primul și până în ultimul minut. Phoenix a avut un avantaj de 12 puncte după primele 10 minute, pentru ca apoi să crească, după ce giuleștencele n-au izbutit decât două coșuri în cel de-al doilea sfert. Cu excepția lui Rochel, antrenorul Eugenio Rodrigues a folosit tot lotul trecut pe foaia oficială, meciul s-a mai echilibrat, dar Phoenix a încheiat în avantaj și ultimele două sferturi.

Rezultat final: Phoenix – Rapid 89-45 (29-17, 21-4, 16-11, 23-11).

Principalele marcatoare: Mc. Kenzie 25 p, Frost 24 p, Walter 17 p (Phoenix) respectiv Ene 11 p, Constantin 8 p (Rapid).

Phoenix se menține pe locul 3 cu 8 puncte, Rapidul se poziționează pe locul 10 cu 5 puncte. Etapa viitoare, echipa gălățeană stă, în timp ce Rapid va primi vizita celor de la BCM Danzio Timișoara.

*Foto: Valentin Todea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!