Stiri Cupa României Feminin

Phoenix CSU Simona Halep a renunțat la toate jucătoarele străine

Phoenix CSU Simona Halep a renunțat la toate jucătoarele străine

Phoenix CSU Simona Halep Constanța a renunțat la serviciile jucătoarelor Jordan Hawkins, Denia Davis Stewart și Nikia McDonald.

Cele trei baschetbaliste de origine americană (foto, numerele 50, 24 și 25) s-au transferat la formația de la malul mării în toamna anului trecut. Stewart și McDonald în special au avut contribuții importante în meciurile jucate pentru Phoenix și au reușit să termine mai multe întâlniri în double-double. După plecarea acestor sportive, Constanța rămâne fără nicio jucătoare străină în lot.

În cele ce urmează vă prezentăm mediile statistice înregistrate de Hawkins, Stewart și McDonald în cele 9 meciuri jucate în LNBF pentru echipa antrenată de Carmin Popa.

Jordan Hawkins: 4.7 puncte, 4.8 recuperări

Denia Davis Stewart: 10.2 puncte, 11.4 recuperări, 1.1 intercepții, 0.9 capace

Nikia McDonald: 18.7 puncte, 10.6 recuperări, 1.3 pase decisive, 1.4 intercepții

În clasamentul din campionatul intern, Phoenix CSU Simona Halep ocupă poziția a noua cu 4 victorii și 5 înfrângeri.

*Foto: Facebook Phoenix CSU Simona Halep Constanța

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!