Stiri Cupa României Feminin

Phoenix începe returul în Giuleşti

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
17.01.2014

LNBF

Etapa a XIV-a

Sala Rapid

Sâmbătă, ora 13:30

4/9 Fișa meciului 6/7

Rapid şi Phoenix vor începe partea a doua a sezonului regulat cu o confruntare ce va loc sâmbătă la Bucureşti sala Rapid. Va fi cel de-al doilea duel direct dintre cele două formaţii, în tur la Galaţi „vişiniile” au câştigat cu 80-70 graţiei prestaţiei de excepţie a Florinei Diaconu, autoare a 31 de puncte. Între timp lucrurile s-au schimbat, echipa gălăţeană s-a omogenizat de la meci la meci şi a încheiat turul pe locul VIII, ultimul care asigură prezenţa în play-off. Fetele pregătite de Theodosios „Sakis” Paralikas şi Cătălin Ştefănescu nu au digerat încă înfrângerea din tur şi vin în Giuleşti cu intenţia şi dorinţa de a-şi lua revanşa. Jocul este foarte important şi pentru fetele lui Dan Militaru, care momentan se află pe locul X iar în cazul unei victorii ar reintra în lupta pentru play-off. În consecinţă se anunţă un meci deschis oricărui rezultat. 

Cheia partidei ar putea fi duelul liderilor din cele două tabere, Florina Diaconu, cu medii de 20,3 puncte şi 5,1 recuperări respectiv Cherise Daniel, 23,15 puncte şi 5,15 pase decisive.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!