Stiri Cupa României Feminin

Presezon 2012 - Nouă echipe din Dizivia A masculin joacă vineri (14.09)

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
14.09.2012

Am ajuns la finele unei noi săptămâni. Prilej pentru a vă aduce la cunoştinţă faptul că mai multe echipe din primul eşalon baschetbalistic al României vor disputa noi partide de verificare înaintea startului oficial al sezonului competiţional 2012/13.

Astfel, nu mai puţin de nouă echipe din Liga Naţională (Divizia A) masculin vor intra în teren pe parcursul zilei de vineri (14.09). La Mediaş, în cadrul Cupei Gazistul, respectiv la Brazi, în Cupa Asesoft, sunt implicate câte trei cluburi. Energia Rovinari primeşte vizita unei echipe din Serbia, în vreme ce BC Timişoara şi CSM Oradea au programat câte un meci în Croaţia, respectiv Ungaria.

Programul meciurilor din presezon 2012 ce implică echipe din primul eşalon baschetbalistic al României în cursul zilei de vineri (14.09) este următorul:

 Meci   Loc de disputare 
 BCM U Piteşti vs Szolnok Olaj KK   Mediaş 
 Gaz Metan Mediaş vs SCM U Craiova   Mediaş 
 CSU Ploieşti vs CSM Bucureşti   Brazi 
 BC Mureş vs Mega Vizura Belgrad   Brazi 
 Energia Rovinari vs Vizura Smederevo   Târgu Jiu 
 Atomeromu Paks vs CSM Oradea   Paks 
 Siroki vs BC Timişoara   Porec 
1 comentariu la aceasta stire:
  • Bebe :

    Baschet
    Pe D-na Tocala nu o inteoreoseaza echipa Romaniei pe dansa o intereseaza un singur jucator Vlad Moldoveanu si atunci despre ce vorbim

    cu 11 ani în urmă (14.09.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!