Stiri Cupa României Feminin

Presezon 2012 - Timişoara participă la un turneu de pregătire în Croaţia

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
13.09.2012

Vicecampioana în exerciţiu a României, BC Timişoara, se va desplasa în Croaţia, la Porec, pentru a participa la un nou turneu de pregătire în vederea abordării sezonului competiţional 2012/13. Trupa lui Predrag Badnjarevic are parafate trei meciuri extrem de interesante pentru sfârşitul acestei săptămâni.

Astfel, Leii din Banat se vor confrunta cu Siroki, actuala campioană a Bosniei-Herţegovina, una dintre revelaţiile sezonului precedent în Liga Adriatică, unde a ocupat locul al 5-lea. De asemenea, Timişoara întâlneşte pe Enisey Krasnoyarsk, fosta adversară a lui U Mobitelco Cluj-Napoca în sezonul regulat al precedentei ediţii în FIBA EuroChallenge, respectiv pe Ural Ekaterinburg, formaţie pe care o va întâlni Gaz Metan Mediaş în turul preliminar al noii ediţii în EuroChallenge.

Predrag Badnjarevic a declarat următoarele pentru druckeria.ro:

„Am jucat meciuri puternice în Serbia. Au fost niște teste bune pentru noi, însă nu sunt fericit cu faptul că în ultimele două jocuri au lipsit Archie și Sollazzo, iar Dragoș Andrei e la națională, așa că n-am putut vedea o imagine completă a echipei. Nu au fost importante rezultatele. Normal, am fi putut găsi adversari mai modești, pe care să-i învingem la 30 de puncte, dar nu ne-ar fi ajutat cu nimic. Nu căutăm ca echipa să fie în formă în septembrie, ci la începutul lunii octombrie”.

În schimb, cel mai bun marcator al Timişoarei în presezon, noul venit Marko Derasimovic a opinat:

„Mă simt foarte bine la Timișoara, mă înțeleg foarte bine cu colegii și antrenorii. Am coechipieri foarte buni și cred că vom etala un baschet de calitate în noul sezon. La Belgrad am fost cel mai bun marcator, așa s-a întâmplat acum, poate în alte meciuri va fi altcineva. Oricum, eu încerc să dau tot ce am mai bun la fiecare meci”. 

Lotul Timişoarei pentru turneul din Croaţia cuprinde 11 jucători:

- fundaşi - Zlatko Jovanovic, Dragoş Andrei, Adam Sollazzo, Ionel Dodoc
- extreme - Marko Derasimovic, Dominique Archie, Andrei Căpuşan
- pivoţi - Bogdan Popescu, Dan Păltinişanu, Delvon Johnson, Robert Sarovic 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!