Stiri Cupa României Feminin

Prestație bună pentru Sasa Cado în duelul cu Arad

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
08.01.2014

 

Sasa Cado a fost una dintre remarcatele echipei din Alba Iulia în victoria, 77 - 72 în fața Universității Goldiș ICIM Arad din cadrul sferturilor de finală ale Cupei României.

Extrema ardelencelor a început meciul titulară și a stat pe parchet 35:17 minute. În acest interval ea a reușit să marcheze 4 aruncări de 2 puncte din 10 încercări, 2 coșuri de la mare distanță din 3 încercări și trei libere pentru un total de 17 puncte. Acestora le-a adăugat 8 recuperări, o pasă decisivă și două intercepții pentru un indice de 19 în dreptul eficienței.

O altă jucătoare care s-a remarcat în acest duel a fost Chastity Reed. Sportiva de peste Ocean a totalizat 21 de puncte, 2 recuperări, un assist și 9 la eficiență.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!