Stiri Cupa României Feminin

Primele informații despre lotul lui FCC Baschet UAV Arad

Primele informații despre lotul lui FCC Baschet UAV Arad

FCC Baschet UAV Arad, medaliata cu bronz din Liga Națională de Baschet Feminin în sezonul 2022/2023, a emis un comunicat în cursul zilei de luni, 3 iulie, în care face anumite precizări cu privire la lotul pentru stagiunea viitoare.

Clubul arădean notează că este în plină perioadă de construcție pentru sezonul 2023/2024 și a anunțat numele mai multor jucătoare care nu vor continua în galben-albastru. Astfel, din lot nu vor face parte mai departe Veatriki Akathiotou, Iva Georgieva, Daria Negru, Denisa Vați, Anamaria Vîrjoghe, Sheniqua Greene, Martyna Pyka, Trinity Baptiste și Nina Bogicevic.

În privința numelor care sunt confirmate și pentru următoarea stagiune, lista cuprinde două sportive: Anamaria Ciotir și Andreea Fleșer. Ambele au avut măcar 20 de meciuri în precedentul sezon din LNBF și au petrecut în medie 11 minute pe parchet.

FCC Baschet UAV Arad va avea un nou antrenor pentru următorul sezon, în persoana lui Miroslav Popov, sârbul fiind în trecut pe banca formațiilor CSU Alba Iulia sau Phoenix Constanța, dar a ocupat și postul de selecționer al naționalei feminine a României între 2015 și 2017. El a sosit la Arad în locul lui Bogdan Bulj.

*foto: Facebook FCC UAV Arad

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!