Stiri Cupa României Feminin

Program infernal pentru CSU Alba Iulia

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
11.10.2012

Ocupanta locului cinci în sezonul trecut, CSU Alba Iulia, se află în faţa unui program de foc. După un debut foarte bun în Cupa României şi în LNBF, fetele antrenate de Tomas Bilek întâlnesc trei echipe de top pe parcursul a mai puţin de o săptămână.

Primul examen l-au picat, în deplasarea de la Târgovişte, deşi au fost foarte aproape de a-şi trece în cont o victorie extrem de importantă. CSU a cedat în ultimele secunde ale partidei, scor 55-57, după un final de meci pe care nu l-a gestionat foarte bine. Echipa oaspete a contestat ultima fază a jocului, când arbitrul Faur a decis să oprească jocul datorită unui fault, chiar dacă Abramzon marcase de la mare distanţă:

Următorul test va avea loc vineri, 12 octombrie, de la orele 17:00, la Sala Sporturilor din Alba Iulia unde adversar va fi CSM Satu Mare. Pentru ca lista să fie completă, luni, 15 octombrie, CSU se deplasează la Arad pentru un duel extrem de interesant.

Pentru mai multe informaţii aceesaţi programul complet al echipei CSU Alba Iulia.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!