Stiri Cupa României Feminin

Programul manșei a doua din primul tur al Cupei României, feminin

Programul manșei a doua din primul tur al Cupei României, feminin

Miercuri, 23 octombrie, sunt programate patru din cele cinci partide retur din runda inaugurală a Cupei României la baschet feminin. Ultimul meci din acest tur al cupei va fi în 10 noiembrie. Cea mai mare diferență în primele jocuri a fost de 15 puncte, înregistrată în două confruntări. În celelalte au fost ecarturi de o singură cifră, cel mai mic fiind de 3 puncte.

Echipele din grupa Est din campionat au câștigat patru din cele cinci dueluri cu formațiile din Vest de la mijlocul săptămânii trecute. Gazdele s-au impus în trei rânduri, iar oaspetele în două. CSM Alexandria și Agronomia București au avut cele mai mari avantaje la finalul manșei tur, de câte 15 puncte, în timp ce Phoenix Știința Constanța a obținut cea mai strânsă victorie, la 3 lungimi.

Iată programul returului și scorurile de la care se pleacă:

Miercuri, 23 octombrie

11:30 CSM Alexandria vs CSU Rookies Oradea, Sala Sporturilor Alexandria, 67-52, Detalii

14:00 CS Universitatea Cluj-Napoca vs CS Rapid București, Horia Demian Cluj, 67-63, Detalii

18:00 ACS KSE Târgu Secuiesc vs Phoenix Știința Constanța, Sporturilor Tg. Secuiesc, 58-61, Detalii

18:00 FCC Baschet Arad vs CS Municipal Târgoviște, Victoria Arad, 53-60, Detalii

10 noiembrie

BC Sirius Târgu Mureș vs CS Agronomia București, Sporturilor Tg Mureș, 45-60, Detalii

Reamintim că în turul secund sunt deja trei echipe. Finalistele campionatului și cupei în stagiunea precedentă, ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe și CSM Satu Mare, sunt direct calificate în faza a doua. Olimpia CSU Brașov a ajuns acolo fără să joace, după ce adversarul CSM Sibiu s-a retras. Perechile din turul secund vor fi stabilite prin tragere la sorți în 28 octombrie, iar meciurile vor fi în 11 decembrie și 15 ianuarie. Final 4-ul este programat în 15 și 16 februarie.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!