Stiri Cupa României Feminin

Programul primei etape a Ligii Naționale de Baschet Feminin

Andreea Vlase

Andreea Vlase
03.10.2018

Noua ediție a Ligii Naționale de Baschet Feminin începe în weekend cu un nou format, cu grupe valorice din prima fază. La finalul săptămânii se vor disputa doar 3 din cele 6 partide ale primei etape, două în grupa A și una în grupa B.

Campionatul va fi deschis de duelul din grupa A dintre CS Municipal Satu Mare și FCC ICIM CSB Arad, sâmbătă 6 octombrie, de la ora 18. În aceeași zi va avea loc întâlnirea ultimelor două campioane, ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe (deținătoarea ultimelor 3 titluri) și CS Municipal Târgoviște (a câștigat ultima dată campionatul în 2015). Duminică se dispută primul meci din grupa a doua valorică, între Phoenix Constanța și Rapid București.

Programul primei etape din LNBF:

Grupa A
1 06.01 CS Municipal Satu Mare vs FCC ICIM CSB Arad 18:00
1 06.01 ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe vs CS Municipal Târgoviște 19:00
1 16.10 Universitatea Cluj-Napoca vs CSTBv Olimpia CSU Brașov AMÂNAT

 

Grupa B
1 07.10 CS Phoenix Constanța vs CS Rapid București 13:00
1 29.10 CS Municipal Târgu Mureș vs CS Municipal Alexandria AMÂNAT
1 14.11 Universitatea CSM Oradea vs CS Agronomia București AMÂNAT

Din prima grupă este amânată partida dintre Universitatea Cluj-Napoca și Olimpia CSU Brașov, cu formația clujeană având două jucătoare și antrenorul care vor participa la prima ediție a FIBA 3x3 U23 World Cup (3-7 octombrie). Irina Părău și Nicolett Orban fac parte din echipa României care va juca în China, alături de antrenorul Carmin Popa.

Celelalte două componente ale reprezentativei U23 de 3x3 provin de la Agronomia București: Alexandra Chițanu și Sonia Vilcinschi. Și meciul formației din capitală a fost amânat, pentru jumătatea lunii noiembrie.

În a doua grupă valorică mai este o partidă amânată, pentru finalul acestei luni. Este vorba de duelul nou-înființatelor CS Municipal Târgu Mureș și CS Municipal Alexandria. Cu o singură excepție, componentele lotului cu care CSM Alexandria evoluează în Liga Națională participă și în Campionatul Național U18 cu CSS Alexandria. Teleormănencele găzduiesc în 6 și 7 octombrie un turneu din competiția juvenilă, având trei meciuri în cele două zile.

*foto: frissujsag.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!