Stiri Cupa României Feminin

Raluca Ungureanu: ,,Îmi doresc să câștigăm“

Adela Ganea

Adela Ganea
03.10.2014

Pentru a doua etapă a Ligii Naţionale de bachet feminine, jucătoarele de le Rapid Bucureşti se vor deplasa la Craiova pentru a le înfrunta pe baschetbalistele de la SCM CSS Craiova. Raluca Ungureanu de la Rapid a  prefaţat duelul cu oltencele, sunând următoarele:

,,Meciului cu Craiova este, pentru noi, un meci ca oricare altul, pe care îl pregătim cât de bine putem! Sper să fie totul ok, să ne iasă " joaca" și să băgăm mingea în cos! Îmi doresc să câștigăm , mai ales că disputa de pe teren va fi 100% românească! ”, a declarat aceasta pentru Totalbaschet.

Duelul dintre Rapid Bucureşti şi SCM CSS Craiova se va ţine sâmbătă, în data de 4 octombrie la Sala Sporturilor ,,Ion Constantinescu”, începând cu ora 13:00

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!