Stiri Cupa României Feminin

Raluca Ungureanu, la cea mai bună prestație stagională

Radu Bărăian

Radu Bărăian
18.03.2014

Baschetbalistele de la Rapid București au ajuns la cea de-a 17-a înfrângere din această stagiune după ce în ultima etapă au cedat pe teren propriu în fața celor de la CST BC Alexandria, scor 57-77. Cea mai bună baschetbalistă a giuleștencelor în disputa cu Alexandria a fost Raluca Ungureanu, acesta reușind cea mai bună prestație stagională.

Raluca a fost folosită încă din primul minut al partidei, fiind prezentă pe parchet preț de 30 de minute. În tot acest timp și-a trecut în cont 25 de puncte, 5 recuperări, o intercepție, 3 mingi pierdute, totul pentru un indice la eficiență de 22 de unități. În urma acestor cifre, sportiva a doborât recorduri personale la puncte și eficiență. Din punct de vedere al procentajelor Ungureanu a terminat cu 57% (8/14) din interiorul semicercului, 100% (1/1) de la mare distanță, respectiv 100% (6/6) de la linia de fault. 

În actuala stagiune, Raluca Ungureanu a bifat 23 de prezențe în maieul Rapidului, timp în care a contabilizat medii de 7.9 puncte, 3.5 recuperări, 1.3 pase decisive, 0.9 intercepții, 1.9 mingi pierdute și 6.0 la eficiență, totul în 24:33 minute jucate. 

*Foto: Facebook Raluca Ungureanu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!