Stiri Cupa României Feminin

Raluca Ungureanu, un nou meci bun în LNBF

Costin Marinescu

Costin Marinescu
27.10.2012

raluca ungureanu
Vara, Raluca se menține în formă
la Sport Arena Streetball

Raluca Ungureanu a fost cea mai bună jucătoare a Rapidului în partida cu ACS Sepsi SIC, scor 103 - 61 în favoarea echipei din Sf. Gheorghe.

Baschetbalista româncă a marcat 28 de puncte și a recuperat 3 mingi, la final statisticile sale adunându-se într-un indice de eficiență de 21. Raluca a marcat 50% la aruncările din interiorul semicercului (6/12), 50% la cele de la mare distanță (3/6) și 7 libere din cele 8 de care a beneficiat.

Ungureanu a reușit astfel a doua performanță stagională din punct de vedere al punctelor maracte și al eficienței. Cel mai bun meci al său în sezonul de față a fost contra Danzio Timișoara, când și-a trecut în cont 30 de puncte și un indice de eficiență de 36. Ea a reușit și un double double, contra U Oradea, când a avut 17 puncte și 12 mingi recuperate.

Cu medii pe meci de 18 puncte și 5.3 recuperări, baschetbalista născută în 1980 este lidera echipei sale la cele două capitole statistice. Cu această linie, ea se află la cel mai bun sezon al său în ultimii 5 ani.

Statisticile complete ale jucătoarei le găsiți aici.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!