Stiri Cupa României Feminin

Rămas bun, EuroCup!

Costin Marinescu

Costin Marinescu
28.11.2012

CSM Satu Mare întâlnește joi, în cea de-a șasea etapă a FIBA EuroCup Women pe Chevakata Vologda. Partida va avea loc în Sala Sporturilor din Satu Mare cu începere de la ora 18:00.

Româncele nu au amintiri foarte plăcute din meciul tur cu echipa din Rusia.  Chevakata s-a impus pe 7 noiembrie cu 74 – 38, administrând elevelor lui Dan Fleșeriu cea mai drastică înfrângere de până atunci în competiția europeană. La echipa noastră nu a evoluat Anne Marie Pârău, iar cea mai bună jucătoare a fost Andreea Orosz, cu 12 puncte.

În EuroCup CSM Satu Mare ocupă locul 3 în Grupa A cu 2 victorii și 3 înfrângeri în timp ce adversarele de joi sunt pe locul 1, cu 4 victorii și doar un singur meci pierdut. În faza următoare a competiție, cea a optimilor de finală, se califică primele 2 clasate în fiecare grupă, echipa din România neavând nicio șansă de a merge mai departe.

În ceea ce privește forma de moment a echipelor în competițiile interne, Satu Mare a învins cu 93 - 63 pe Danzio Timișoara, în timp ce Chevakata a învins cu 90 – 87 ocupanta locului 2 în campionat, Dinamo Kursk.

Biletele pentru partidă costă 10 lei și se pot achiziționa joi între 12:00 și 18:00.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!