Stiri Cupa României Feminin

Ramona Eniko Tarța, cea mai bună marcatoare a jocului de la Timișoara

Dan Oancia

Dan Oancia
22.01.2015

CSM Satu Mare a clacat pentru a treia oară la rând în LNBF, de această dată în fieful rivalei pentru play-off, BCM Tymes Timișoara. Măcinate de probleme financiare, fără multe dintre jucătoarele importante, sătmărencele nu au putut face față jocului grupării antrenate de Bogdan Bulj, pierzând la finele unui joc controlat în totalitate de adversarele lor, scor final 84-56.

Cea mai bună marcatoare a jocului a fost Tarța, care a evoluat pe întreg parcursul partidei, terminând cu 26 de puncte, o recuperare și o pasă decisivă. Aceasta a avut un procentaj de 67% la aruncările din interiorul semicercului, cu opt din 12 reușite, în vreme ce la încercările de la trei puncte a terminat cu 40%, două din 5 intrând prin inel. A fost pusă de șase ori la linia de libere, ratând două aruncări, 67%.

La mare distanță, a fost urmată de Pricop, cu 10 puncte, două recuperări și trei pase decisive. Voica a contribuit la zestrea echipei sale cu opt puncte, alături de cele două recuperări și cinci assisturi. Szmutku a avut patru puncte, în timp ce Ferenczi a terminat cu două puncte, o recuperare și două pase decisive.

CSM Satu Mare va întâlni în etapa viitoare pe Univ. Goldiș ICIM Arad, în propriul fief.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!