Stiri Cupa României Feminin

Rapid bifează al cincelea succes stagional

Paul Olar

Paul Olar
25.01.2014

82-86
  Statistica  

CS Rapid București a învins sâmbătă dimineața pe Universitatea Cluj-Napoca cu scorul de 82-86, într-o partidă ce a contat la etapa cu numărul XV din Liga Națională de baschet feminin. Confruntarea avut loc la Sala Sporturilor "Horia Demian" și a fost presărată cu numeroase momente tensionate.

Introducând-o pentru prima dată pe Amber Jones în garnitura de start, ardelencele sunt inspirate în debutul partidei, terminând primul act în avantajul a patru puncte, 21-17. Giuleștencele și-au revenit în sfertul doi, chiar dacă antrenorul Dan Militaru a fost eliminat, și au intrat la cabine conducând la un punct, 43-42.

Revenite pe parchet, baschetbalistele lui Florin Covaciu au părut motivate să-și adjudece un nou succes, jucătoarele Amber Jones, Judith Kajdacsi și Flavia Ferenczi făcându-și simțită prezența în atac. Totul avea să se schimbe însă în sfertul decisiv, unul adjudecat categoric de vizitatoare. Dezavantajul înălțimii nu a constituit o problemă pentru Diaconu și compania, acestea surclasându-și adversarele în spațiul de trei secunde.

Cu 37 de puncte, 11 recuperări și 3 pase decisive, Florina Diaconu a fost de departe MVP-ul încleștării. Monica Nicolaescu s-a remarcat cu 12 puncte și 6 assist-uri, pe când Claudia Ene a contribuit cu 11 puncte, 5 recuperări și 2 pase decisive.

În replică, Judith Kajdacsi a avut 24 de puncte, 13 recuperări și 2 assist-uri. Amber Jones s-a remarcat cu 18 puncte, 4 recuperări, respectiv 3 pase decisive, iar Flavia Ferenczi a totalizat 18 puncte. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!