Stiri Cupa României Feminin

Rapid București învinge SCM CSS Craiova în Bănie

Radu Bărăian

Radu Bărăian
04.10.2014

Baschetbalistele de la Rapid București au câștigat primul meci din acest sezon după două înfrângeri consecutive. Giuleștencele au trecut la Craiova de SCM CSS cu scorul de 66-55 (23-12, 13-6, 13-23, 17-14). 

Cele mai bune jucătoare din tabăra formației învingătoare au fost R. Bejan cu 17 puncte și 11 recuperări, respectiv A. Cuatu cu 17 puncte și 6 recuperări. De cealaltă parte, din lotul oltencelor s-au remarcat J. Ninu cu 22 de puncte puse pe tabela de marcaj, A. Pop 14 și I. Motăteanu cu 10 puncte și 6 mingi prinse la panou. 

Cu un meci pierdut în prima etapă, respectiv o altă înfrângere venită într-un meci jucat în devans, rapidistele au acum un bilanț de două înfrângeri și o victorie, timp în care oltencele au pierdut ambele jocuri disputate în acest sezon. 

Vom reveni cu cronica detaliată a meciului dintre Craiova și Rapid! 


Gruparea bucureşteană Rapid conduce în deplasare după 20 de minute de joc pe SCM CSS Craiova cu scorul de 36-18 (23-12,13-6). Meciul face parte din etapa cu numărul 2 din Liga Naţională de Baschet Feminin. 

În prima repriză a confruntării s-au evidenţiat R. Bejan de la Rapid cu 11 puncte şi 9 mingi recuperate, respectiv J. Ninu din lotul craiovencelor cu 8 puncte puse pe tabelă. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!