Stiri Cupa României Feminin

Rapid București primește vizita Universității Cluj-Napoca

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
17.10.2014

LNBF

Sâmbătă, 18.10.2014, Ora 13:00

Sala Rapid

1-4 Fișa meciului 0-4

 

Rapid București va juca în etapa a cincea din Liga Națională de Baschet Masculin pe teren propriu în compania Universității Cluj-Napoca. Meciul este programat să înceapă la ora 13:00, sâmbătă, 18 octombrie în Sala Rapid București.

Cele două combatante de sâmbătă au un început modest de sezon. Formația gazdă, Rapid București, are o singură victorie în primele cinci meciuri jucate, giuleştenele jucând un meci în devans cu Univ. Goldiș ICIM. Universitatea Cluj a pierdut toate cele patru partide desfășurate până acum, cel mai strâns meci fiind cel cu CSU Oradea din etapa trecută.

Palmaresul direct dintre cele două echipe este unul favorabil formației giuleștene. Rapid a înregistrat 9 victorii în fața Universității Cluj în timp ce ardelencele au câștigate în doar 4 rânduri.

Roxana Bejan este cea mai importantă jucătoarea Rapidului în acest debut de sezon, ea totalizând 13.2 puncte și 9.4 recuperări pe meci. De la Universitatea se remarcă Kristina King cu 17.4 puncte, 5.0 recuperări și 1.6 pase decisive.

Partida din Giulești va fi arbitrată de o brigadă formată din Bogdan Badea și Alexandru Stamate în timp ce comisar al partidei va fi Ungurian Cristian.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!