Stiri Cupa României Feminin

Rapid București se deplasează la Oradea pentru duelul cu Universitatea CSM

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
18.02.2014

LNBF

Etapa XX

Sala Antonio Alexe

Miercuri 19.02.2014

Ora: 12:30

6-12   5-14

Etapa cu numărul XX a Ligii Naționale de Baschet Feminin programează la Oradea partida dintre echipa gazdă Universitatea CSM și CS Rapid București. Partida va demara miercuri, 19 februarie cu începere de la ora 12:30.

Înaintea acestei confruntări cele două formații sunt vecine de clasament. Universitatea CSM Oradea ocupă poziția a 10-a cu 6 victorii și 12 înfrângeri în timp ce formația din capitală se află un loc mai jos cu 5 victorii și 14 înfrângeri.

În confruntările directe Rapid București stă mai bine în fața echipei din Oradea. Bucureștencele au câștigat 13 din ultimele 18 întâlniri direct. Cu toate acestea în meciul Universitatea CSM Oradea s-a impus cu scorul 59-69 chiar în Sala Rapid din București.

În luna februarie niciuna dintre formațiile care se întâlnesc miercuri nu a cunoscut victoria. Echipa orădeană a pierdut două partide în Banat, una la Timișoara în fața lui Danzio și una la Arad în fața lui ICIM. Rapid a pierdut la fel două partide în a doua lună a anului, ambele cu formații cu pretenții, acasă cu Universitatea Goldiș ICIM Arad și cu în deplasare în fața lui CSM Târgoviște.

Echipa gazdă mai are încă speranțe la playoff iar acest meci trebuie câștigat neapărat de orădence. Acestea au cu două înfrângeri mai mult decât Phoenix Galați, formația care momentan ocupă un loc de playoff și are cel mai mare număr de înfrângeri și anume 10.

Pentru ambele există câte un lider care se detașează clar la cel puțin două capitole. La Oradea, L’Oreal Price este ce mai bună marcatoare cu 19.1 pct/meci, de asemenea este cea mai bună pasatoare cu 5.4 pd/meci și ce mai eficientă baschetbalistă cu un index de 19.8. La Rapid, Florina Diaconu este cea mai bună marcatore și cea mai bună recuperatore cu medii pe meci de 20.4 puncte și 5.4 recuperări.

Partida care se va desfășura în Sala Antonio Alexe va fi oficiată de Gabriela Istvan și Cristian Trofim.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!