Stiri Cupa României Feminin

Rapid București se deplasează sâmbătă dimineața la Cluj-Napoca

Paul Olar

Paul Olar
24.01.2014

Liga Națională

Etapa XV

Sâmbătă, ora 11:00

Sala Sporturilor "Horia Demian"

2-12 Fișa meciului 4-10

Universitatea Cluj-Napoca primește sâmbătă dimineața vizita formației Rapid București, într-o confruntare ce contează la etapa a-XV-a. Încleștarea se va disputa la Sala Sporturilor "Horia Demian", cu începere de la ora 11:00.

Fetele lui Florin Covaciu revin în propriul fief, după o severă corecție suferită săptămâna trecută la Arad. Fără Florin Pașcalău și noua achiziție Amber Jones, clujencele au fost surclasate cu scorul de 110-45, bifând astfel al 12-lea eșec stagional.

De partea cealaltă, giuleștencele nu au mai cunoscut gustul victoriei de trei partide, ultimul insuscces al acestora venind în compania gălățencelor de la Phoenix. Totodată, trupa din capitală ocupă locul 10 în campionat, cu un bilanț de 4 rezultate pozitive și 10 înfrângeri.

Revenind la duelul de mâine, el va fi arbitrat de o brigadă formată din Ciprian Ciocan și Traian Stoia, iar baschetbalistele îmbrăcate în alb și vișiniu le-au învins pe ardelence în ultimul meci cu scorul de 66-64.

Foarte probabil, în maieul grupării de pe Someș va debuta mâine Amber Jones, transferul cu care oficialii transilvăneni speră să rupă gura târgului  în partea a doua a stagiunii.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!