Stiri Cupa României Feminin

Rapid București și CSM Târgoviște se întâlnesc în epilogul etapei inaugurale din LNBF

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
05.10.2015

Rapid București primește vizita lui CSM Târgoviște în ultimul meci din prima etapă a Ligii Naționale de Baschet Feminin – ediția 2015/2016. Partida este programată marți, 6 octombrie, începere de la ora 17:30 la Sala Rapid.

Campioana en-titre a României la baschet feminin pleacă mai mult decât o mare favorită în partida de la București. CSM Târgoviște nu a mai pierdut în fața lui Rapid din luna martie a anului 2008, adică de mai bine de 7 ani.

În acest sezon, Rapid se bazează exclusiv pe un lot format din jucătoare autohtone. De cealaltă parte, CSM Târgoviște are în lot 5 jucătoare străine pe lângă cele 5 jucătoare autohtone, cu care va aborda sezonul 2015/2016.

Cele două echipe au început oficial actualul sezon cu două partide din Cupa României. Rapid a pierdut clar două partide în fața lui ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe la o diferență de 128 de puncte la general, 95-34 în tur respectiv 100-33 în retur. CSM Târgoviște a reușit două victorii categorice în fața lui CSM Satu Mare, 93-34 în tur și 111-21 în retur.

Rapid București are două victorii în fața lui CSM Târgoviște în istoricul de 22 de partide disputate de cele două formații.

Partida de marți (06.10) de la Sala Rapid va fi arbitrată de o brigadă formată din Andrei Bădilă și Andrei Răileanu.

foto: Valentin Todea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!