Stiri Cupa României Feminin

Rapid București şi CST BC Alexandria se întâlnesc într-un meci fără miză

Radu Bărăian

Radu Bărăian
16.03.2014

Liga Naţională

Etapa 25

Luni, 17 martie - Ora 13:00

Sala Rapid - Bucureşti

8-16 Fişa meciului 16-8

Rapid București și CST BC Alexandria dau piept luni, începând cu ora 13:00, în Sala Rapid din Capitală. Disputa dintre cele două formații contează pentru etapa cu numărul 25 din Liga Națională de Baschet Feminin.

Înaintea acestui duel, gazdele meciului de luni, Rapid București, se situează pe poziția a 11-a în clasament cu 32 de puncte acumulate și un bilanț de 8 victorii și 16 înfrângeri. Însă, indiferent de rezultatul acestei confruntări, echipa din București va trece peste Universitatea CSM Oradea în clasament. De cealaltă parte, teleormănencele sunt la ora actuală pe poziția a 5-a în clasament cu 40 de puncte la activ și un record de 16 meciuri câștigate și 8 pierdute. De asemenea, nici pentru Alexandria această partidă nu mai are nicio miză deoarece nu pot nici urca, dar nici coborî în clasament.

Ambele combatante vin după două succese consecutive în campionat. Trupa alb-vișinie a trecut în ultima etapă de SCM CSŞ U Craiova cu 86-62, în timp ce Alexandria s-a impus clar în fața celor de la Nova Vita, scor 60-43. De asemenea, oaspetele din Sala Rapid au câștigat vineri pe terenul celor de la CSM Satu Mare cu 98-82, într-un meci care a contat pentru o restanță din etapa a 19-a.

În ultimele 21 de întâlniri directe dintre Rapid și Alexandria, gruparea pregătită de Mădălin Piperea și-a adjudecat victoria în 15 rânduri, în timp ce rapidistele s-au impus de 6 ori. În turul actualei ediții de campionat s-a consemnat ultimul duel dintre cele două formații, atunci când fetele de la Alexandria au câștigat cu 67-56.

Disputa de luni va fi arbitrată de o brigadă formată din Gabriel Dima și Valentin Negrea, iar comisar din partea Federației Române de Baschet va fi Bogdan Bădilă. 

*Foto: Răzvan Păsărică 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!