Stiri Cupa României Feminin

Rapid București, victimă sigură în fieful formației Sepsi SIC Sfântu Gheorghe

Radu Bărăian

Radu Bărăian
30.10.2015

Vicecampioana națională en-titre, ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, va întâlni în etapa cu numărul 7 din LNBF formația CS Rapid București. Partida se va juca sâmbătă, 31 octombrie, începând cu ora 18:00, în Sala „Kati Szabo”. 

Formația pregătită de Zoran Mikes ocupă detașat locul de lider în campionat, cu 12 puncte acumulate, având la activ 6 victorii din 6 meciuri, fiind singura echipă din campionat fără eșec, celelalte având cel puțin 2 înfrângeri. De cealaltă parte, Rapidul a jucat 7 meciuri, dintre care și unul în devans cu Alexadria, fiind învinsă de fiecare dată. 

La capitolul întâlnirilor directe, Sepsi și Rapid au dat piept de 8 ori în ultimii 3 ani, toate meciuri fiind câștigate de covăsnence. Ultimele 2 întâlniri s-au consumat chiar în acest sezon competițional, în prima fază a Cupei României, Sepsi impunându-se clar în ambele manșe, 95-34 la București, respectiv 100-33 pe teren propriu. 

Așadar, problema învingătoarei în acest meci nu poate fi pusă, singura dilemă fiind diferența de scor care va fi înregistrată la final pe tabela de marcaj din Sala „Kati Szabo”. 

Partida va fi arbitrată de Amalia Marchiș și Ionuț Moraru, în timp ce comisar din partea FRB va fi Bogdan Bădilă. 

*Foto: Szigyártó Szabolcs

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!