Stiri Cupa României Feminin

Rapid este prima echipă ce încheie sezonul 2012-2013

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
24.03.2013

În acest week-end s-a desfășurat etapa 29-a din Liga Națională de baschet feminin iar marți și miercuri se va disputa ultima etapă a sezonului regulat la feminin.

În uvertura etapei 29-a, CSM Satu Mare a trecut cu scorul 87-70 de formația CS Rapid București. O dată cu acest meci, se consemnează pentru Rapid și ultimul din sezonul 2012-2013 deoarece partida cu ICIM Arad din ultima etapă a fost jucată în devans. Echipa bucureșteană nu a obținut calificarea în play-off,  iar datorită faptului că federația română de baschet a renunțat la desfășurarea play-out-ului, echipa pregătită de Dan Militaru încheie această stagiune de campionat.

Cea mai bună marcatoare a echipei bucureștene în această stagiune este Raluca Ungurean cu 320 de puncte în 25 de partide jucate, având o medie de 12.8 pe meci. Aceeași Ungurean este lideră și la recuperări cu un total de 115, medie de 4.6 pe meci. Lidera la pase este Monica Nicolaescu cu 72 de reușite iar cea mai eficiență componentă a lotului este Florina Diaconu care a strâns un indice de 282, dar ea jucând doar din iarnă pentru această echipă.

În cupa României, rapidistele au fost eliminate încă din primul tur când au fost învinse în dublă manșă de Danzio Timișoara. Feroviarele termină sezonul 2012/2013 pe poziția a 12-a, obținând doar 5 victorii. Acestea au reușit un total de 1628 de puncte marcate și au primit 2151 în întreg campionatul.

Vezi rezultatele echipei Rapid București din această stagiune de campionat.

Foto: Răzvan Păsărică (rpressport.ro)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!