Stiri Cupa României Feminin

Rapid învinge Universitatea Cluj după o partidă strânsă

Noémi Csiki

Noémi Csiki
12.10.2013


66-64
(19-20, 12-10, 15-14, 20-20) 

2-0 Statistica 0-2

Rapid București și Universitatea Cluj au jucat un meci echilibrat în etapa a doua a LNBF. Rapidul a început cu Bejan, Ene , Bucică, Ungureanu și Diaconu, iar U Cluj cu Ferenczi, Kajdacsi, Pop, Szmutku și Koisor.

În primele minute, gazdele și-au creat un avantaj minor, care a crescut până la șase puncte, dar clujencele au revenit repede și scorul a evoluat strâns până la pauză. În sfertul al treilea, rapidistele au ajuns la un avantaj de nouă puncte, dar echipa oaspete a revenit și în sfertul patru au preluat conducerea, dar s-au distanțat la doar șase puncte. Rapidul a revenit însă pe final și cu un run de 6-0 au stabilit scorul final la 66-64.

După acest rezultat, Rapid are două victorii, iar Universitatea, două înfrângeri din tot atâtea etape jucate.

Pentru Rapid, Mariana Elena Constantin a reușit 12 puncte, 4 recuperări, 4 pase decisive, Daniela Bucică 5 puncte, 4 recuperări, 3 intercepții, 2 pase decisive și Monica Nicolaescu 9 puncte, 5 intercepții și 3 pase decisive, iar principala marcatoare a fost Claudia Ene cu 15 puncte.

De cealată parte s-au remarcat Monica Koisor cu 12 puncte și 6 recuperări și Judit Kajdacsi cu un double-double (18puncte și 14 recuperări).

În etapa a treia, Rapid se va deplasa la Timișoara, iar Clujul va primi vizita echipei din Oradea.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!