Stiri Cupa României Feminin

Rapid nu reușește surpriza la Alexandria

Noémi Csiki

Noémi Csiki
14.12.2013

Liga Națională de Baschet Feminin
Etapa 12

67-56
(18-17, 12-13, 21-13, 16-13) 

Sala Sporturilor Alexandria

8-3 Statistica 4-8

CS Rapid a jucat în etapa a 12-a pe terenul unei adversare puternice, BC Alexandria. Rapidistele au reușit să mențină scorul strâns până în sfertul trei, dar Alexandria s-a impus în cele din urmă cu scorul 67-56.

La începutul întâlnirii, Alexandria s-a distanțat până la zece puncte (6-16), dar a câștigat prmul sfert la un singur punct diferență (18-17). Al doilea sfert a fost extrem de strâns și la pauză tabela arăta egalitate la 30. În a doua jumătate a partidei gazdele au înceout să se desprindă și înainte de sfertul decisiv ecartul lor a ajuns la 8 puncte (51-43), la care au mai adăugat trei până la final.

Tricia Principe a fost cea mai eficientă jucătoare a Alexandriei, cu 17 punctem 16 recuperări și 5 pase decisive, alături de Ashley Graham (15 puncte, 5 recuperări, 7 pase decisive) și Viorela Rus (14 puncte și 9 recuperări).

De cealaltă parte Florina Diaconu a reușit 13 puncte, 14 recuperări și 4 intercepții, iar Raluca Ungureanu, 12 puncte și 3 recuperări.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!