Stiri Cupa României Feminin

Rapid obține primul succes în campionat

Ionuț Greere

Ionuț Greere
04.10.2014

LNBM

Etapa II

55-66

Sala „Ion Constantinescu”

Craiova

0-2 Statistică 1-2

Într-un meci din cadrul etapei a doua din Liga Națională de Baschet Feminin, SCM CSS Craiova a pierdut pe teren propriu în fața celor de la Rapid București cu scorul de 66-55 (23-12, 13-6, 13-23, 17-14).

Cu toate că au condus în permanență, rapidistele au avut probleme în ultima secvență a meciului când oltencele a revenit doar la 7 puncte în spatele oaspetelor. Lipsa de încredere și eficiență sub panou au privat pe gazde de o revenire fantastică de la un deficit de 18 puncte.

Pentru SCM CSS, Janina Ninu a totalizat 22 puncte și 3 recuperări, Adina Pop a termincat jocul cu 14 puncte și 4 recuperări, iar Irina Moțățeanu a adăugat 10 puncte și 6 recuperări. De partea cealaltă, de la Rapid, Roxana Bejan a terminat meciul în double-double cu 17 puncte și 11 recuperări, a fost secondată de Ana Cuatu tot cu 17 puncte și Claudia ene cu 14 puncte, 9 recuperări și 2 pase decisive.

Din punct de vedere statistic, Craiova a avut procentaje de 35 % la aruncările din interiorul semicercului, 25% la cele distanță și 70 % (14/20) de la linia de libere. În replică, giuleștencele au terminat partida cu 15/36 la aruncările de 2 puncte (41%), la aruncările din afara semicercului au avut procentaj de 30 %, iar de la linia de pdeapsî, Rapid a marcat 12 din cele 23 acordate.

*Foto: Ionuţ Greere

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!