Stiri Cupa României Feminin

Rapid obține victoria cu Nova Vita

Noémi Csiki

Noémi Csiki
08.03.2014

Liga Naţională
Etapa 23

72-53
(21-19, 17-13, 19-9, 15-12) 

Sala Rapid 

7-16 Statistica 2-20

Într-un meci la care au evoluat câte șapte jucătoare de ambele părți, Rapid București a trecut de Nova Vita Tîrgu Mureș cu scorul 72-53.

Primul sfert a început echilibrat. După o egalitate la 8, a urmat o perioadă de cinci minute în care mureșencele au fost la conducere. Rapid a întors însă tabela spre sfârșitul primului sfert, pe care l-a câștigat cu 21-19. În sfertul al doilea, jocul a continuat destul de strâns, dar mureșencele nu au reușit să preia din nou conducerea și gazdele au adăugat încă 4 puncte la ecartul lor. După un 38-32 la pauză, Nova Vita a redus diferența la doar două puncte, dar Rapid a reușit o distanțare care s-a dovedit decisivă, după un parțial de 15-3. Sfertul al treilea a fost cel mai puțin productiv pentru mureșence, care au reușit să înscrie doar 9 puncte. În sfertul decisiv, bucureștencele au adăugat încă trei puncte la avantajul lor și Roxana Bejan a stabilit rezultatul final la 72-53.

Cele mai eficiente jucătoare ale meciului au fost Florentina Diaconu, cu 22 de puncte, 4 recuperări, 5 pase decisive și 4 intercepții, și Monica Nicolaescu, cu 8 puncte, 6 recuperări, 10 pase decisive și 6 intercepții. Pentru Nova Vita, Shantel Wilson a reușit un nou double-double, cu 12 puncte și 14 recuperări.

Rapid a înregistrat cea de-a șaptea victorie în campionat, în timp ce Nova Vita are 20 de înfrângeri și un meci de recuperat, pe care îl va juca mâine, la Alexandria. În etapa 24, ele vor primi vizita Universității CSM Oradea, iar Rapid se va deplasa la Craiova.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!