Stiri Cupa României Feminin

Rapid primeşte vizita celor de la “U” Craiova

Marius Petri

Marius Petri
06.12.2013

LNBF

Etapa a XI-a

Sâmbătă, 7 decembrie

14:00

Sala Rapid

3-7 Fișa meciului 1-9

CS Rapid Bucureşti şi SCM CSŞ “U” Craiova se vor înfrunta mâine, 7 decembrie, pe parchetul sălii Rapid din Capitală  într-un meci contând pentru etapa a XI-a a Ligii Naţionale de Baschet Feminin. Partida va începe la ora 14:00, iar accesul publicului va fi gratuit.

Echipa gazdă se află în acest moment pe locul 10 în clasament, acumulând 13 puncte în cele 10 meciuri disputate până acum. Baschetbalistele din Bucureşti au câştigat 3 partide şi au pierdut de 7 ori, dar par să aibă un moral bun după succesul înregistrat în ultima etapă în deplasare la Tîrgu Mureş. Principalele arme ale Rapidului pentru meciul cu Craiova sunt Florina Gabriela Diaconu, cea mai bună marcatoare a echipei  (18,3 puncte/meci) şi Roxana Bejan (4,8 recuperări/partidă).

De partea cealaltă, Craiova se situează pe poziția 13, cu 11 puncte în 10 meciuri. Oltence au un slab foarte slab de campionat, cu o singură victorie și 9 înfrângeri. Totuși, acestea speră la un rezultat bun mâine, contând în principal pe Irina Motateanu (Bors) și pe Janina Ninu (Simionca), cele mai bune marcatoare ale echipei, cu medii de 16,1 puncte/meci, respectiv 12,8 puncte/partidă.

Deși în ultimele trei confruntări s-au impus baschetbalistele din Craiova, se pare ca de această dată favorită este CS Rapid, datorită poziției mai bune ocupate în clasament și bilanțului superior.

Meciul va fi arbitrat de o brigadă formată din Alexandra Dincă și Claudia Telcian, iar observator din partea FR Baschet va fi Florin Băloșescu.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!