Stiri Cupa României Feminin

Rapid se impune în fața echipei din Oradea

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
29.09.2012

59-41

10-14, 14-2, 18-19, 17-6

În primul meci al etapei a doua a Ligii Naționale de baschet feminin, s-au întâlnit Rapid București și CSM U Oradea. Câștig de cauză  au avut bucureștencele care s-au impus cu scorul de 59-41 după un meci strâns doar în primul sfert .

Orădencele au început excelent partida având un avantaj minim după primele 10 minute de joc, 14-10. Sfertul al doilea a fost dezastruos pentru echipa vizitatoare care a reușit perfomanța să mercheze doar 2 puncte în timp ce Rapid a întors rezultatul, întrând la cabine cu scorul 24-16 în favoarea lor.

După pauză, Oradea nu a mai repetat sfertul 2 foarte prost dar nu a reușit să revină pe tabelă. La finalul jocului, tabela sălii Rapid din Capitală a arătat scorul de 59-41 pentru echipa gazdă.

Remarcate

Rapid – Cuatu 21 puncte, 9 recuperări, 2 asisturi. Ungureanu 17 puncte, 12 recuperări si un asist, Humuz 8 puncte, 2 recuperări.

Oradea – Vlaicu 18 puncte, 5 recuperări, Chis 14 puncte, 10 recuperări, Gavra 5 puncte, 3 recuperări, 3 pase decisive.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!