Stiri Cupa României Feminin

Rapid trece de Nova Vita

Noémi Csiki

Noémi Csiki
02.03.2013


77-65

(22-16, 21-13, 17-22, 17-14)


5-16 Statistică 6-15

Rapid București a primit vizita echipei Nova Vita în etapa a 25-a a LNBF. După ce mureșencele au beneficiat de un start bun, gazdele au redresat repede situația și s-au impos cus corul 77-65.

Formulele de start au fost: Ungureanu, Niculescu, Diaconu, Ușurelu, Ene, respectiv Riggs, Walker, Mihai, Hilliard și Johnson.

Echipa oaspete a început cu un avans de 6 puncte, dar două minutul șapte gazdele au trecut în avantaj și mureșencele nu au mai reușit să revină până la sfrârșitul celor 40 de minute. Singurul sfert câștigat de Nova Vita a fost sfertul al treilea.

Florina Diaconu a fost cea mai eficientă jucătoare a gazdelor, (29 de puncte (3x3),12 recuperări, 7 pase decisive), urmată de Monica Nicolaescu (9 puncte (1x3), 6 recuperări și 7 pase decisive) și Raluca Ungureanu (16 puncte (4x3) și 5 recuperări), în timp ce la Nova Vita s-au remarcat Chantel Hilliard (18 puncte (1x3), 12 recuperări, 5 pase decisive) și Lashawn Johnson (19 puncte, 10 recuperări).

În urma acestui rezultat, cele două echipe și-au păstrat locurile ocupate în clasament (11 și 12), dar Rapid s-a apropiat la un punct de Nova Vita. În etapa următoare, bucureștencele se vor deplasa la Alba Iulia, iar Nova Vita va primi echipei Sepsi SIC din Sfântu Gheorghe.

Foto: Cosmin Iftode (www.rpressport.ro)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!