Stiri Cupa României Feminin

Rapidistele rezistă doar un sfert în disputa de la Alba Iulia

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
31.01.2014

77-52

14-16, 28-14, 17-13, 18-9

  Statistica  

În primul meci al etapei a 17-a din Liga Națională de baschet feminin, CSU Alba Iulia a învins formația CS Rapid București. Scorul final al partidei a fost 77-52 pentru ardelence.

După un început ezitant de meci, trupa pregătită de Miroslav Popov a preluat inițiativa și nu a mai cedat-o până la finalul jocului. Primul 10 minute au fost cel mai echilibrate, cu Rapid-ul conducând surprinzător, scor 16-14. Mustrate de antrenor, alb-albastrele au întors cursul jocului, câștigând detașat următoarele 3 sferturi. În final, Alba Iulia se impune cu 77-52 și obține cel de-al 13 succes consecutiv în actuala ediție de campionat.

Pentru gazde, cea mai bună marcatoare a meciului a fost Sasa Cadjo, autoare a 18 puncte, 5 recuperări și 2 pase decisive. Ea a fost secondată de Chastity Reed cu 12 puncte, 5 recuperări și Alexandra Uiuiu, 11 puncte, 3 recuperări și 4 assisturi.

De partea cealaltă, Florina Diaconu a fost din nou principala remarcată pentru Rapid. Aceasta a încheiat confruntarea cu 20 puncte, 8 recuperări. Cladia Ene a acumulat 11 puncte, 2 recuperări, 3 pase decisive, iar Raluca Ungureanu a strâns 8 puncte și 2 recuperări.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!