Stiri Cupa României Feminin

Rapidul a câştigat graţie omogenităţii în duelul cu Galațiul

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
05.10.2013

70-80

23-14, 14-25, 15-17, 18-24

  Statistica  

Sala sporturilor Dunărea din Galaţi s-a inaugurat sâmbătă seara cu partida Phoenix - Rapid Bucureşti, din prima etapă a LNBF. Publicul gălăţean avid de baschet a venit în număr mare la sală şi şi-a încurajat favoritele. Gazdele, cu americanca Cherise Daniel în mână bună au început bine şi s-au aflat în avantaj până la jumătatea sfertului doi. Din păcate elanul gazdelor, cu o echipă nouă, în această vară fiind transferate numai puţin de nouă jucătoare nu a fost suficient pentru obţinerea unui rezultat pozitiv.

Rapidul şi-a confirmat statutul, cu o echipă omogenă condusă excelent de Florina Diaconu 33 puncte, secondată de Ana Cuatu şi Monica Nicolăescu a preluat iniţiativa pe care nu a mai cedat-o până la final. Gălăţencele au avut posibilitatea să revină în câteva rânduri dar tracul şi emoţiile şi-au spus cuvântul, au ratat foarte mult şi giuleştencele au profitat obţinând prima victorie din acest sezon. De remarcat, că la echipa gălăţeană a evoluat Andreea Creţu, care la doar 15 ani a debutat în Liga Naţională.

De la învingătoare, s-au evidenţiat Diaconu 33 puncte, 7 assist, 4 recuperări; Gabriela Vlad 7 recuperări, 4 pase decisive; Roxana Bejan 4 p, 6 recuperări, 3 pase decisive.

Din tabăra gălăţeană s-au remarcat americancele Cherise Daniel 29 p, 3 recuperări, 2 pase decisive; Earnesia Williams 12 p, 11 recuperări şi Florentina Ardeleanu 7 p, 9 recuperări, 11 pase decisive.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!