Stiri Cupa României Feminin

Rapidul a câștigat ultimul meci jucat în deplasare din acest sezon al LNBF

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
13.03.2014

62-86

10-23, 7-19, 24-16, 21-28

  Statistica  

Ultima clasată din Liga Națională de baschet feminin, SCM CSS Craiova a primit vizita formației CS Rapid București, într-un joc ce a contat pentru etapa a 24-a. Bucureștencele s-au impus cu scorul final de 86-62.

Fără să mai aibă șanse la calificarea în play-off-ului campionat, formația din Capitală s-a deplasat pentru ultima dată în sezonul 2013-2014. Elevele pregătite de Dan Militaru au obținut cel de-al 8 succes stagional și cel mai probabil va termina această ediție de campionat pe poziția a 10-a. Fără să forțeze, rapidistele nu au întâmpinat mari probleme în a se impune, oltencele neavând nicio șansă de victorie. Soarta partidei s-a decis practic în primele 10 minute ale duelului, atunci când vizitatoarele au luat un avans de 13 puncte, majorat în al 2-lea sfert. Revenită de la cabine, SCM Scraiova a avut o tentativă de revenire pe tabelă și au reușit să-și adjudece a 3-a parte a jocului cu scorul 24-16. Până la finalul jocului, nu s-au mai întâmplat lucruri notabile, iar rapidistele s-au impus cu 86-62.

Irina Motateanu a fost principala marcatoare pentru Craiova cu 22 de puncte, la care se mai adaugă 8 recuperări și 3 pase decisive. Ea a fost secondată de Janina Ninu, autoare a 20 puncte, o recuperare și două assisturi.

De partea cealaltă, Rapidul a avut-o pe Florina Diaconu drept cea mai bună jucătoare a partidei. Aceasta a totalizat 31 de puncte, 8 recuperări și 2 pase decisive. Din tabăra oaspetelor s-au mai remarcat Monica Nicolaescu cu 20 de puncte, 6 recuperări, 7 assisturi și Claudia Ene, 10 puncte, 6 recuperări și 4 pase deicisve.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!