Stiri Cupa României Feminin

Rapidul învinge Satu Mare și trimite seria în decisiv

Radu Bărăian

Radu Bărăian
22.03.2015

O primă surpriză consemnată în play-out-ul feminin, după ce ultima clasată în sezonul regulat, Rapid București, a câștigat meciul secund al seriei cu CSM Satu Mare, scor 76-62 (16-18, 21-18, 20-19, 19-17). 

N. Burlakova din lotul echipei învingătoare a fost de departe cea mai bună jucătoare a meciului, având 28 de puncte puse pe tabela de marcaj. De asemenea, de la Rapid s-au mai remarcat R. Bejan cu 17 puncte, respectiv A. Cuatu cu 13. F. Ferenczi cu 19 puncte, K. Levington cu 14 (14 recuperări) și E. Laza cu 16, au fost evidențiatele din echipa oaspete.

Astfel, în urma acestui rezultat, seria se mută la Satu Mare pentru jocul decisiv, meci programat în 25 martie. 

Vom reveni cu cronica detaliată a meciului!

 


CS Rapid București conduce la pauză pe teren propriu pe CSM Satu Mare cu scorul de 37-36. Primul sfert al confruntării a fost adjudecat de oaspte cu 18-16, în timp ce în actul secund, gazdele s-au impus cu 21-18.

 

N. Burlakova de la Rapid a fost principala marcatoare a primei reprize cu cele 14 puncte puse pe tabelă. De cealaltă parte, din lotul sătmărencelor, K. Levington și-a trecut în cont 12 puncte și 9 recuperări. 

Meciul dintre cele două echipe contează pentru cea de-a doua partidă din prima fază a play-off-ului. În primul meci, Satu Mare s-a impus cu 72-59.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!