Stiri Cupa României Feminin

Record la aruncările de 3 puncte pentru Satu Mare

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
21.02.2013

Vicecampioana României la baschet feminin, CSM Satu Mare a câștigat fără probleme disputa cu Olimpia Brașov, într-o partidă devans din etapa 24-a din Liga Națională de baschet feminin. Scorul final al partidei a fost 107-72 pentru Satu Mare.

În acest meci, sătmărencele au realizat un record personal, înscriind 12 aruncări din spatele semicercului de 6,25m. Este cea mai bună realizare la acest capitol din actualul sezon pentru trupa pregătită de Dan Fleșeriu.

Echipa din nord-vestul țării, a avut procentaj de 55% la aruncările de 3 puncte, 12 din 22. De notat faptul că nu mai puțin de 6 jucătoare din echipa sătmăreană, au marcat din afară în această cofruntare. Florentina Ardelean cu 4 reușite,  Rada Giurgiu 3, Andreea Orosz  2, Freeman, Ivan și Szlimak cu câte o reușită de 3 puncte fiecare, au conribuit la cele 12 aruncări din spatele semicercului, înscrise de sătmărence.

După această performanță, CSM Satu Mare ocupă locul 3 în topul punctelor marcate de 3, cea mai bună realizare fiind a echipelor ICIM Arad și Sepsi SIC Sf. Gheorghe cu câte 14 reușite, fiecare.

După 24 de etape scurse din LNBF, formația din Satu Mare ocupă provizoriu locul al 2-lea, cu 17 victorii acumulate și 4 înfrângeri.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!