Stiri Cupa României Feminin

Romina Filip, Florentina Ardeleanu şi Andra Ionescu au semnat cu Phoenix Galați

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
02.09.2013

Managerul clubului Phoenix Galați, Florin Nini a dat dovadă de eficienţa pare maximă, după ce la sfârşitul săptămânii trecute a venit fulger în oraşul de la Dunăre şi în doar două ore a perfectat trei tranferuri: Romina Filip - 24 ani, 175 cm, de la CSM Târgovişte, fundaş; Andra Ionescu - 25 ani, 190 cm, ultima oară a evoluat pentru SCM Craiova, centru şi, nu în ultimul rând, Florentina Ardeleanu - 30 ani, ultima oară a evoluat pentru CSM Satu Mare, conducător de joc.

„Pici”, cum este cunoscută Florentina Ardeleanu, este gălăţeancă get- beget, fiind formată şi crescută în curtea LPS de antrenoarea Aneta Popescu. Ea a mai evoluat cu echipa gălăţeană în prima divizie în urmă cu 13 ani. Sezonul trecut, Ardeleanu a evoluat în 27 de partide și a avut medii pe meci de 14:29 minute, 5.4 puncte, 1.1 recuperări și 1.9 pase decisive.

Romina Filip a fost anunțată de TotalBaschet.ro la Phoenix Galați de două săptămâni. Jucătoarea a evoluat sezonul trecut la CSM Târgoviște și a avut medii de 11:49 minute, 3.1 puncte, 1.9 recuperări și 0.9 pase decisive.

Andra Ionescu a îmbrăcat în sezonul 2012/13 echipamentul Craiovei. Ea a evoluat în doar 7 partide și a avut medii de 16:51 minute, 5.7 puncte, 3.9 recuperări și 1.3 intercepții.

În altă ordine de idei, pregătirile echipei sub bagheta lui Theodosios „Sakis” Paralikas continuă la sala Puşkin şi stadionul Dunărea.

Primul joc oficial va fi pe 24 septembrie în deplasare la CSU Alba Iulia şi va conta pentru primul tur din Cupa României. Campionatul Ligii Naţionale va începe pe 5 octombrie cu partida Phoenix - Rapid.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!